Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor alle ICT projecten en grafische werkzaamheden die u zich kunt bedenken. Wij richten ons hoofdzakelijk op het webdesign, maar staan ook zeker open voor andere vragen. Voor uw gemak, hebben wij onze diensten hieronder opgesomd.

 
Websites/shops
Het juiste uiterlijk van uw website of webshop versterkt uw merk of dienst. Wij gaan samen met u aan de slag om uw merk of dienst te versterken. Wij bieden een op maat gemaakt en uniek design. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zal uw website er op elk apparaat goed uit zien.
 
Mobiele applicaties
Hebt u een goed idee voor een mobiele applicatie en wilt u hier met ons over brainstormen? Twijfel dan niet en kom langs. Wij kunnen u helpen het idee te versterken en te realiseren. Ook hier maken we gebruik van nieuwe technieken waardoor het op elke telefoon optimaal zal werken.
 
Onderhoud
Na de oplevering van uw product, staat u er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat uw website zo nodig geupdate wordt en optimaal zal blijven werken. De hosting wordt volledig voor u verzorgd. Omdat wij deze zorg wegnemen, kunt u zich volledig richten op dienst of product.
 
Uw vragen
Heeft u andere wensen, ideeen of vragen? Dan staan wij hier zeker voor open. Neem contact met ons op via mail of telefoon, zodat we hier samen over kunnen sparren.

Ontdek al onze bricks

Ontdek hier hoe wij te werk gaan. Deze bouwstenen zullen ons door het gehele proces helpen en structuur in het geheel houden.

Software engineer

Graphic designer

Verkennen
Wij willen allereerst weten wie u bent en u de mogelijkheid geven om ons te leren kennen. Daarom maken we graag kennis en gaan we samen van start. We kunnen samen sparren over uw vraag en ideeën. Zo kunnen wij op een creatieve manier en met een frisse blik met u meedenken om uw idee te verbeteren en te kunnen realiseren.

Verkennen
Wij willen allereerst weten wie u bent en u de mogelijkheid geven om ons te leren kennen. Daarom maken we graag kennis en gaan we samen van start. We kunnen samen sparren over uw vraag en ideeën. Zo kunnen wij op een creatieve manier en met een frisse blik met u meedenken om uw idee te verbeteren en te kunnen realiseren.

Het plan
Zonder een goed plan kunt u natuurlijk niet van start gaan. We hebben graag aandacht voor uw idee en maken hier een passend plan van aanpak voor. In dit plan beschrijven we o.a. wat we willen bereiken, en hoe we te werk gaan. Ook staat hierin beschreven wat u van ons kunt verwachten. Zo weten we beide waar we aan toe zijn en wat er gaat gebeuren.

Het plan
Ook voor de vormgeving is een goed plan vereist. We zullen de mogelijkheden bekijken en laten aansluiten bij uw idee. We maken keuzes die uw idee zullen versterken. Keuzes waarbij de juiste doelgroep zal worden aangesproken. Zoals gezegd beschrijven we in dit plan van aanpak o.a. wat we willen bereiken en hoe we te werk gaan. Ook staat hierin beschreven wat u van ons kunt verwachten. 

Realisatie
Na het plan te hebben uitgewerkt, het ontwerp te hebben uitgewerkt en u met beide zaken akkoord bent, begint de realisatiefase. Tijdens de realisatie zal het product zijn uiteindelijke vorm krijgen. De website of de applicatie zal in elkaar worden gezet volgens het ontwerp. Daarnaast krijgt u tussendoor volop de gelegenheid om het product bij te sturen middels feedback!

Ideeschets
Voordat we aan het echte ontwerpen beginnen en het plan in detail uitvoer, kunnen we ervoor kiezen om vooraf een basisschets van de indeling te maken. Dit word een wireframe genoemd. Het voordeel van een wireframe is dat er nog gemakkelijk geschoven kan worden, en het idee nog kan worden aangepast. Zo krijgt u langzaam al een beeld bij het idee.

Oplevering
Wanneer u tevreden bent met het gerealiseerde product, zullen we beginnen met de oplevering. Tijdens de oplevering zullen zaken als uw domeinnamen, emailadressen & webhosting worden geregeld. Ook zal het gerealiseerde product op zijn plek worden gezet. Bijvoorbeeld een website op een server of een applicatie in de App Store/Play Store.

De content
Net als het idee en een goed plan is het voor ons belangrijk te weten wat de inhoud van bijvoorbeeld de website zal zijn. Als we dit weten voordat we beginnen aan het ontwerp kunnen we hier rekening mee houden. Wat we dus van u vragen is om op tijd de juiste content aan te leveren waar wij mee aan de slag kunnen. Natuurlijk kunt u ons hierbij om advies vragen.

Onderhoud
Uiteindelijk zal na de oplevering de laatste fase ingaan. Tijdens de onderhoudsfase zullen wij uw product voorzien van essentiële updates en zullen wij zorgen dat uw product bereikbaar blijft.

Het ontwerp
Nadat er een goed plan en idee ligt waarmee we aan de slag kunnen zal er een eerste opzet worden gemaakt voor het ontwerp. Dit ontwerp zullen we uitvoerig met u bespreken. In deze fase kunt u uw mening en feedback geven. Deze feedback zullen we meenemen in het volgende ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp zal de realisatie in gang worden gezet.

Wat zeggen onze klanten
Klant 1 - Goede en persoonlijke samenwerking. Ook achteraf goede service en advies!
Klant 2 - Zeer prettige samenwerking. We krijgen nog vaak positieve reacties!

Ons portfolio

Bent u benieuwd wat wij zoal hebben gemaakt voor onze klanten?
Neem een kijkje in ons portfolio.

Golfclub de Voortwisch te Winterswijk deed op 12 april 2014 mee aan de Open Golf Dag. Op deze kan iedereen van jong tot oud gratis kennismaken met golf. Hier moest natuurlijk reclame voor worden gemaakt. Dit is gebeurd via advertenties in de krant en via de mail.

de Voortwisch
Open Golf Dag de Voortwisch Winterswijk

Voor Classywear heeft onze grafisch vormgeefster een nieuw ontwerp mogen maken voor de lingerie webshop. Ze wilden een wat frissere en meer toegankelijkere uitstraling.

Classywear
Webshop Classywear

De opdracht was op een nieuw ontwerp te maken voor de webshop Smarville.

Smartville
Webshop Smartville

InStijl Media had tijdens de kerstperiode speciale acties. Deze acties zijn per mail verstuurd in een leuk jasje.

InStijl Media
Kerst mailing

De HeideSmid was toe aan een nieuwe stijl. Onze grafisch vormgeefster heeft dit mogen realiseren.

De HeideSmid
Drukwerk De HeideSmid

Goed je hier te zien

Interesse? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Contact

Bent u geïnteresseerd en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Krijgt u ons niet aan de lijn, laat dan hieronder uw telefoonnummer achter. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mailen kan natuurlijk ook!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Youri Lefers – software engineer
Heeft u vragen voor onze software engineer?
Mail dan naar:
youri@brickdesigns.nl

Rudin Ponds – graphic designer
Heeft u een vraag aan onze graphic designer?
Mail dan naar:
rudin@brickdesigns.nl

Neemt u liever contact met ons op via de telefoon?
Bel dan naar: 
Youri Lefers +31 (0) 6 42 68 73 86
Rudin Ponds +31 (0) 6 15 65 26 38

Indien wij niet in staat zijn u te woord te staan, vragen
wij u uw telefoonnummer hierboven achter te laten.
We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.